Waarom een opstalverzekering afsluiten?

Kies de opstalverzekering met de beste dekking tegen de laagste premie.

De eigen woning is een kostbaar bezit. Logisch dat u uw huis verzekert tegen gevaren zoals brand, storm en inbraak. Vooral de dekking tegen brand kunt u echt niet zonder. Als bij brand uw huis opbrandt, blijft u zitten met een hypotheekschuld en het huis zelf heeft u niet meer. Sterker nog, u moet vervangende woonruimte hebben. Kortom, een huiseigenaar kan niet zonder een opstalverzekering.

De meeste opstalverzekeringen bieden een extra uitgebreide dekking aan. Dat wil zeggen dat schades door brand en inbraak verzekerd zijn, maar de dekking is veel uitgebreider. Er bestaat bijvoorbeeld ook dekking tegen schade veroorzaakt door:

  • Waterschade door verschillende oorzaken;
  • Het omvallen van een boom op uw huis;
  • Blikseminslag;
  • Waterschade door bluswater.

U kunt ook kiezen voor de all risk opstalverzekering

Deze dekking is nog ruimer dan de extra uitgebreide opstalverzekering. Verzekeraars omschrijven de dekking in deze opstalverzekering als “dekking tegen alle van buitenkomende onheilen”. Dit is een vage omschrijving, maar het komt erop neer dat bijna alle schades verzekerd zijn.

Welke opstalverzekering kiezen?

Wij werken samen met diverse verzekeraars. Afhankelijk van uw verzekeringswensen en uw huis kunnen wij voor u de beste opstalverzekering selecteren. Hierbij letten wij uiteraard niet alleen op de kwaliteit, maar zeker ook op de betaalbaarheid. 

Is uw huis al verzekerd of gaat u binnenkort een huis kopen? Bascule helpt u graag met een passende opstalverzekering voor uw huis. Dan nemen wij ook gelijk de mogelijkheden met de Inboedelverzekering en de Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren met u door.

Bascule behartigt uw belangen tegenover de verzekeraar en de schade-experts van de verzekeraar. Bij schade laten wij zien waarom u voor Bascule hebt gekozen.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.