Cyber

Dé expert in cybersecurity verzekeringen in de Achterhoek!

Bascule organiseert kosteloos bijeenkomsten in Ruurlo waarin u meer kunt leren over de risico’s van de digitale wereld, en hoe u zich daar tegen kunt beschermen.

Media over ons symposium

Direct contact

Neem direct vrijblijvend contact op!

Waarom deze lezing?

Cybersecurity is zowel voor particulieren als bedrijven een risico. Inbraak in computers, het lekken, zoekraken en stelen van data gebeurt steeds vaker. De particulier kan dat door gedrag en techniek grotendeels voorkomen. Een verzekering is bij een particulier vaak niet nodig. Bij bedrijven zijn de risico’s daarentegen veel groter. Een bedrijf kan onder andere te maken krijgen met verloren productie, verloren data, aansprakelijkheid en imagoschade. 

Als iedereen zich bewust is van de risico’s die hij of zij op de werkplek loopt, dan kun je er wat tegen doen. Schade kost niet alleen geld, maar veroorzaakt ook imagoschade. Restrisico’s kun je dan zoals gezegd afdekken door middel van een passende verzekering. Op basis van onze expertise kunnen we de klant helpen om de juiste afweging te maken tussen preventie en verzekering. Dat kost geen geld, maar bespaart geld.”

Cookies

Het stappenplan van de consumentenbond om cookies te verwijderen.

Datalek

Zijn er accounts van u gelekt? Met deze gratis tool controleert u dat.