Blog

Als de bladeren gaan vallen en de oogst komt van het land.

10-09-2019

Dan is het herfst. Wind, regen en guur weer maken de wegen nat en het zicht beperkt.

Bovendien laten de bomen hun bladeren vallen op het wegdek. En alsof het nog niet genoeg is ligt er veel modder op de weg van tractoren die de oogst naar de boerderijen brengen.

Lees verder

Ga goed voorbereid op vakantie

09-08-2019

Het is weer vakantietijd. Velen trekken er op uit om te genieten van de zon, de zee of de natuur. Ieder land kent zijn eigen cultuur en klimaat. Wat normaal is in Nederland, kan in het buitenland anders of zelfs verboden zijn. Het is daarom belangrijk om u te verdiepen in de omstandigheden van de regio waar u naar toe gaat.

Lees verder

Fietsen laten graveren loont!

27-06-2019

Fiets laten graveren voorkomt diefstal en leidt tot het terugvinden van uw fiets! Moet u dan uw fiets nog verzekeren? Verzekeren is een afweging tussen het risico en de zekerheid die uw wilt. Hoe groot is het risico dat uw fiets wordt gestolen? Dat kan voor iedereen anders zijn.

Lees verder

Voorkom persoon- en zaakschade door blikseminslag

06-05-2019

In Nederland slaat de bliksem circa 100.000 keer per jaar in, zo’n 2 of 3 keer per jaar zelfs per vierkante kilometer! Ook een blikseminslag op 2 kilometer afstand kan tot schade leiden.

Lees verder

Waarom is het verstandig om je winterbanden op tijd te vervangen voor zomerbanden?

18-04-2019

Als het rond de herfst weer kouder wordt en de eerste winterse buien over het land trekken, staan automobilisten massaal in de rij om winterbanden te laten monteren. Maar als de winter eenmaal voorbij is, hebben bestuurders kennelijk minder haast met het wisselen van de banden.

Lees verder